dropdown

14 Şubat 2016

Babaanne geldiii! | Paraz 53 Günlük

Bugün Babaannemize kavuştuk... 2 Hafta bizimle. Büyükbaba da günübirlik geldi, akşama dönüyor.

Babaannemiz gelmek için bugünü bizim için seçti. Böylece Kerem'i onlara bırakıp biraz başbaşa vakit geçiririz diye düşünmüş sağolsun. Biz de bu fırsatı değerlendirdik ve birkaç saat beraber dolandık. Aslında Star Wars'a gitmek istiyorduk. Bir tek akasya AVM'de oynuyor şu an Anadolu yakasında. Haftalardır vizyonda diye yer buluruz sandık ama meğersem VIP Salon'da oynuyormuş. O salon da belki 25 beşki 30 kişilik olunca hiç yer kalmamıştı.

Ne kadar üzüldüm anlatamam... günlerdir bu günü bekledim, ve sinemada yer yok. Bir ara gözlerim bile doldu. Yani olay Star Wars değil tabiki, olay aylardır sinemaya gidememiş olmak. Başka film de yoktu görmek istediğim, öyle kaldık. En az 1 saat söylendim sanırım, neden internetten bilet almadık ki diye.

Neyse biz de Carl's Jr'da yemek yedik, biraz dolandık sonra hava güzel madem sahile gidelim dedik. 18 Mart'a arabayı park edip biraz yürüyüş yaptık, ama çok uzun dolanamadık çünkü benim göğüslerim sütle dolduğundan ağrımaya başladı ve eve dönme vaktimiz geldi böylece...

Yine de güzel bir gündü... Kerem'siz 5 saat geçirdik, çok da iyi geldi.

Bu arada Babaanne ile Büyükbabamız bol bol foto çekip Kerem'le çok güzel vakit geçirmişler... Sonuç onlar memnun biz memnun, mutlu bir Sevgililer Günü geçirdik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder